Tulevat julkaisut

Uudet tuulet tuovat uusia julkaisuja

Uudet tuulet puhaltaa

Tänä vuonna ilmestyy kuusi uutta julkaisua.


Designvuosi 2019

Designvuosi 2019 ilmestyy tänä vuonna jo kolmannen kerran. Julkaisu esittelee suomalaisia muotoilijoita ja suunnittelijoita, ja kertoo heidän ja tuotteensa tarinan.

Fashion Finland

Merkittävät muotoilun parissa toimivat yritykset ja tunnetut yksittäiset suunnittelijat kertovat oman hienon tarinansa yksilöllisen tuotesuunnittelunsa vaiheista.

Kauniit kodit

Kauniit kodit -sisustuslehti ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2010. Tänä vuonna se tekee paluun, uuden konseptinsa myötä entistä kiinnostavampana.

Kouvolan Asuntomessut

Asuntomessu-julkaisumme antaa täydellisen kuvan itse messutarjonnasta ja monet mielenkiintoiset kohteet käsitellään siinä laajasti ja monipuolisesti näyttävin kuvin ja tyhjentävin tekstein.

Väriä seinille

Väriä seinille -julkaisu näyttää esimerkkien valossa, kuinka monella eri tavoilla päästään silmää miellyttävään harmooniseen lopputulokseen kodin seinäpintojen maalaamisessa. 

Joulun taika

Joulun taika -julkaisu valmistautuu rauhalliseen joulun juhlaan asiantuntijoiden avuin. Autamme myös valitsemaan parhaat joululahjat läheisille ystäville, perheenjäsenille, työtovereille ja muille ihmisille. 

View Details
Sold Out